Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CHP Bandırma'da tek vücut

CHP Bandırma

Bandrma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve CHP Bandırma Belediye Başkan aday adayları Selim Panç....

Bandrma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve CHP Bandırma Belediye Başkan aday adayları Selim Panç, Ahmet Göçmez ve Gültekin Mutlu ilçe örgütünde düzenledikleri ortak basın toplantısında belediye başkan adayları Dursun Mirza'nın arkasında olduklarını açıkladılar.
-Tekrar kazanacağız
Ahmet Göçmez 2009 yerel seçimlerinde Bandırma'da seçimleri kazanarak belediyeye sosyal demokrasinin bayrağını nasıl diktiysek şimdide 2014 yerel seçimlerini kazanarak tekrar sosyal demokrasinin bayrağını belediyeye dikeceğiz. Partimizin 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan Dursun Mirza'nın arkasındayız”dedi.
- Mirza'nın arkasındayız
Aday adaylık sürecinde yaşananların geride kaldığını dile getiren Gültekin Mutlu Bundan sonra partimiz içerisinde şuculuk buculuk yoktur. Bundan sonra zaman partimizin belediye başkan adayı olan Dursun Mirza'nın etrafında birleşme zamanıdır. Bundan sonraki süreçte partimizin tekrar ilçede seçim kazanması için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız”şeklinde konuştu.
-Destek vermeye hazırız
Aday adaylık sürecinin aile içinde bir yarış olarak değerlendiren Dr.Selim Panç Yapılan anket ve eğilim yoklamasında Dursun Mirza arkadaşımız sandıktan çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte bize yakışan partimizin adayı olan Dursun Mirza'ya destek olmak ve onun seçim kazanması için elimizden geleni gayreti göstermektir. Herkes şundan emin olsun ben ve arkadaşlarım bu desteği vermeye hazırız”dedi.
-2014 CHP'nin yılı olacak
2014 yılının yerelde ve genelde CHP'nin yılı olacağını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur Bir partili olarak Türkiye'nin CHP iktidarıyla buluşma zamanının geldiğini düşünüyorum.Özveri ve dayanışma içerisinde Bandırma'da seçimleri tekrar kazanacağız”şeklinde konuştu.
-Bana bu onuru yaşatın
Bandırma'da bu güne kadar hiçbir siyasi partinin seçimleri arka arkaya kazanmadığına dikkat çeken Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel Birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz çalışarak bu seçimleri arka arkaya ikinci defa kazanacağız. Bandırma bana iki defa belediye başkanı olarak seçti. Şimdi tüm partili arkadaşlarımdan bu seçimleri kazanarak bana ikinci bir onuru yaşatmalarını talep ediyorum”dedi.
Yapılan anketlerde partilerinin AKP'den önde olduğunu dile getiren Pekel, Halkımızın partimize gerekli desteği bulunmaktadır. Yapılacak programlı çalışmalarla Bandırma'da seçim kazanacağımızı düşünüyorum. Bizler 5 yıllık görev süremizde toplum tüm kesimlerine eşit oranda hizmet ettik. Bir önceki yerel yönetin bize 30 milyon TL borç bıraktı. Bizler satmadan hem borçları ödedik.Onların 5 yılda yaptığı hizmetlerden daha fazlasını 4 yılda yaptık”dedi.
-Mirza'dan teşekkür
CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza ise konuşmasında kendisine destek veren tüm aday adaylarına teşekkür etti. Adaylığının 22 Aralık'ta toplanan Parti Meclisinin almış olduğu kararla netleştiğini dile getiren Mirza, aile içindeki yarış bitmiştir. Şimdi hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak sosyal demokrasinin bayrağını tekrar Bandırma Belediyesine dikeceğiz.Şimdi birlik zamanıdır.Çalmadık kapı,sıkmadık el girmedik gönül kalmayacak. 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren seçim çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Ayrıca programın hazırlanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu programa aday adayı olan arkadaşlarımızında desteklerini bekliyoruz”dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı